Find Northern Grafics på SCANPACK – Svenska Mässan 2024!

Northern Grafics vil endnu en gang deltage i Scanpack, som i år foregår fra d. 22-25 oktober. På deres stand kommer de til at præsentere deres nyeste løsninger og teknologier inden for processer som ekstrudering, konvertering, tryk og laminering. Scanpack er Nordens førende emballagemesse, der samler hele emballageindustrien for at fremvise de nyeste løsninger inden for produktion, design og bæredygtighed. Besøgende kan opleve nye trends og få inspiration til at optimere deres emballageprocesser med innovative løsninger.

Northern Grafics’ Brands og Løsninger på Scanpack

Northern Grafics kommer til at sætte fokus på produkter under messen fra Nordson, Christian Maier, Resource og Tech Sleeves. 

Fra Nordson kommer Northern Grafics til at fremvise deres nye Prodigi teknologi. Prodigi-teknologien erstatter traditionelle “thermal bolts” med motoriserede “actuators” til “lip adjustment”. Disse “actuators” er forbundet til “adjustment threads”, der omdanner motorens rotation til præcise lineære bevægelser, hvilket muliggør en lokal åbning og lukning af lippen. Denne proces styres eksternt via en brugergrænseflade, væk fra den varme “die”. Prodigi-teknologien hjælper altså til at skabe øget sikkerhed, betydelige tidsbesparelser, nøjagtig gentagelighed af produktions cyklusser, reduceret spild og øget produktiv tid.

Interesseret i at lære mere om produktet. Læs her: EDI Prodigi Lip Adjustment Systems

Fra Christian Maier GmbH & Co. KG bliver der mulighed for at høre mere om deres roterende unioner, samt deres sensor teknologi for “industry 4.0”. For at få optimal virkning af ikke-drevne valser, kan producenten med fordel benytte sig af roterende unioner i DS-serien. Disse unioners design tillader let passage af vand, komprimeret luft, varmeoverførsels olie samt tekniske gasser.

Læs meget mere om løsningerne her: Roterende unioner

Fra Resource Engimech kommer Northern Grafics til at fortælle om deres luftaksler og chucks. Disse er fundamentale for opgaver angående oprulning og afrulning, da de sørger for hurtig og sikker fastgørelse. Luftakslerne kommer i 2 modeller. Den kost effektive og brugervenlige “Lug-type” samt den mere avancerede “Multi-Bladder”.

Læs mere om luftaksler og chucks her: Luftaksler og Chucks

Northern Grafics kommer også til at fremvise Tech Sleeves’ “Tech Sleeves Light”. Denne model er 40% lettere end Tech Sleeves’ tidligere model, hvilket ikke kun gør dem lettere at håndtere, men også minimere trykstød og sikrer en fremragende trykkvalitet. Modellen er udstyret med en yderst holdbar indre kerne, der kombinerer Dyneema og vinylesterharpiks. Dette sikrer at flexotryk-sleevens kerne kan modstå det konstante tryk fra cylinder belastning og afmontering.

For mere information om vores sleeves her: Tech Sleeves Light

ScanPack messen kommer til at foregå d. 22-25 oktober

Adressen er: Mässans Gata/Korsvägen, 412 94 Göteborg, Sverige.

Hvis nogle af løsningerne vækker interessen, så besøg Northern Grafics ved stand C00:10 og tag en snak med deres team om, hvordan de kan hjælpe med at optimere jeres emballageproces.