Fjern Statisk Elektricitet med Simco’s Antistatisk Udstyr

Statisk elektricitet kan skabe alvorlige problemer i produktioner, der arbejder med ikke-ledende materialer som plast, papir og tekstiler. Det kan forstyrre maskinprocesser, tiltrække støv, skade produktkvaliteten og øge risikoen for brand. For medarbejdere kan statisk elektricitet medføre ubehagelige stød, som skaber stress og sikkerhedsrisici.

I vintermånederne, hvor luftfugtigheden er lav, øges disse problemer. Løsningen findes i aktiv ionisering, hvor udstyr producerer positive og negative ioner, der neutraliserer statiske ladninger. Simco-Ion Europe tilbyder en række antistatiske produkter som ion-stave, ion-dyser og ion-pistoler, der effektivt reducerer statisk elektricitet og forbedrer både produktion og arbejdsmiljø.

Ved at implementere disse teknologier kan virksomheder eliminere produktionsstop, forbedre kvaliteten og skabe et sikrere arbejdsmiljø for deres medarbejdere.

Northern Grafics sikrer effektive løsninger med Simco-Ion

Med en kundepulje inden for tryk- eller coating og laminering er det vigtigt for en virksomhed som Northern Grafics ApS at kunne tilbyde løsninger inden for kontrol af og i sidste ende eliminering af statisk elektricitet. Som led i dette har virksomheden eksklusivitet på salg af produkter fra den førende leverandør af antistatisk udstyr – Simco-Ion Europe.

Simco-Ion har siden deres etablering i 1946, bestræbt sig efter at levere et bredt udvalg af antistatiske løsninger, der sikrer både kvalitet og sikkerhed under produktion samt garanterer operatørernes sikkerhed. 

Hvis du er interesseret i hvilke løsninger der tilbydes, kan du læse mere her: https://www.northerngrafics.dk/udstyr/antistatisk-udstyr/

Ring til os på +45 52191700 eller send en e-mail til nu@northerngrafics.dk, hvis du vil vide mere om, hvordan Northern Grafics’ løsninger kan forbedre din produktion og arbejdsmiljø.