Serviceafdelingens åbningstider i sommerferien🌞

Åbningstider i sommerferien for serviceafdelingen der holder åbent i hverdagene kl. 08.00-16.00. Fredag til kl. 13.00.
Serviceafdelingens åbningstider i sommerferien

Sommeren er her, men vi holder ikke ferie!

Er I klar til at tage fat efter ferien med maskiner, der er klar til enhver opgave? 🚀 Vores dedikerede serviceafdeling står klar i hele sommerferien, så du kan nyde ferien uden bekymringer. Vi sørger for, at dine maskiner er top tunede og klar til at køre, når du er tilbage.
Se sommerferiens åbningstider her:

  • Mandag-torsdag kl. 08.00-16.00
  • Fredag kl. 08.00-13.00

Den optimale pakkeproces kræver løbende service og optimering. Det er med andre ord ikke nok alene at vælge de rigtige maskiner og pakkematerialer. Det er ligeså vigtigt, at servicen er skræddersyet til jer, og at assistancen er hurtig, hvis behovet opstår.

Din sikkerhed

Vores erfarne teknikere laver en præcis installation og konfiguration af din pakkeløsning for, at sikre optimal ydeevne fra dag ét.

Ved finjusteringer af systemet opnås den bedst ønskede produktkvalitet og produktivitet. De forebygger fejl ved, at udskifte sliddele løbende og sørge for, at der bliver opretholdt en problemfri drift.
Vores serviceteknikere er placeret rundt om i landet, så vi hurtigt kan nå ud til jer i tilfælde af problemer. Du kan altid rekvirere manualer og anden brugshjælp ved at kontakte vores service på enten telefon eller mail.

Vores serviceteam står klar til at supportere jer. Deres mål er at opnå det optimale udbytte af maskiner og løsninger, og derved maksimere emballagens kvalitet og maskinernes output.

💪 Lad os tage os af dine servicebehov, mens du tager en velfortjent pause.

Læs mere om vores dygtige og dedikerede serviceteam lige her.

Vores serviceteam er klar til at hjælpe dig landet rundt hele året.
Du kan kontakte dem på +45 3677 8200, tryk 2 for Service.

📞 Kontakt os i dag og kom godt fra start. 📧 Eller send en mail til: sn@ubro-systempac.dk

Vi glæder os til at hjælpe dig! 😊