Spar energi, mens du limer emballage sikkert

Fra 1.-3. oktober 2024 på FoodTech i Danmark præsenterer Robatech energieffektive klæbeapplikationssystemer, der hjælper emballageindustrien med at opfylde økologiske, økonomiske og lovgivningsmæssige krav. Den schweiziske producent vil live demonstrere, hvordan kunderne sikkert kan forsegle primær og sekundær emballage og samtidig reducere energiforbruget.

Mindre energiforbrug ved limning kræver optimeret varmestyring og velisolerede komponenter. Robatech har konsekvent implementeret begge vigtige aspekter i sin næste generation af produkter:

  • Vision-smeltemaskinen regulerer varmekapaciteten via to varmezoner. Det gør det muligt at behandle lim, der kræver mindre energi for at smelte. Den fordelagtige varmefordeling i limsmelteren og det stabile trykniveau giver en konstant og jævn påføring af lim.
  • Den opvarmede Performa-slange er fuldt isoleret, så temperaturen og limviskositeten fra smelteren til påføringshovedet holdes konstant.
  • Det elektriske Volta-påføringshoved fungerer uden trykluft, hvilket sparer ressourcer i forbindelse med installation, drift og vedligeholdelse. Med en levetid på en milliard driftscyklusser er sprøjtehovedet meget holdbart.

Melter Vision S Pro and SpeedStarCompact Jetting Head and Performa Heated Hose

Dette førende limsystem til emballageindustrien suppleres af EasyLine – et lille, praktisk påføringssystem til limbehov på op til 2,5 kg/t. Systemet er skræddersyet i størrelse og funktioner til enkle hotmelt-applikationer, f.eks. bakker, foldeæsker, papirbægre eller ispapirposer. EasyLine er let at betjene og vedligeholde og tilbyder et attraktivt forhold mellem pris og ydelse.

Robatech på FoodTech Denmark, stand L9072.

Køb din billet her